Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzd: "A gyógyszereknek köszönhetően élek"

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis depresszió Klapka György gyógyszer szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka Dennisre mesés örökséget hagyott édesapja, Klapka György, azonban hiába a milliók, lelkét súlyosan megviselték az elmúlt évek történései.

Dennis évek óta magányosan él, a testvéreivel eltávolodtak egymástól, ráadásul tavaly óta újra szingli. Hiába van pénze, az örökség önmagában nem boldogítja.

„Sokan olyan véleményt alkotnak rólam, mintha én tejben és vajban fürödnék, és egyébként semmi gondom sem lenne.

Ha az ember a szeretteit elveszíti és egyedül él, nem könnyű. Hiába van egy pár millió a számlán, ha azért vannak még betegségei is az embernek. Egészségileg nem panaszkodom, a gyógyszereknek köszönhetően élek.

Egyébként a felfogásom akkor is carpe diem, szóval örülök, hogy eddig valami durvább dolog nem érkezett" – mondta el a BlikknekDennis.

Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzd Forrás: TV2

„Aktívan nem keresek most új szerelmet, de ha már egy olyan nőt találok, aki nekem adja szívét, szeretném elnyerni a sajátommal. Szerintem fontos, hogy olyan kapcsolatban éljünk, ahol egymásnak élünk, és az anyagi dolgok teljesen a háttérbe kerüljenek.

Egyszer élünk, egyszer szeretünk igazán remélhetőleg, és ha látom egy nőn, hogy valóban szeret és nem számít neki, hogy milyen számok vannak a bankszámlán, akkor ő lesz számomra az igazi"

– magyarázta Klapka György fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.