Vízy András Covid-sétákkal segíti az embereket a járvány idején

Forrás: Facebook/Vízy András -
séta járvány Vízy András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető eltűnt a képernyőről, most az emberi lélekkel foglalkozik. Vízy András a nehéz időkben úgynevezett Covid-sétákkal igyekszik segíteni.

Anno sokat láthattuk a képernyőn Vízy Andrást, a Szerencsekerék, a Százból egy vagy Az erőd című műsorokban feltűnt sztár egy ideje azonban egészen mással foglalkozik. Kommunikációs szakemberként és érzelemkutatóként tevékenykedik, munkájára pedig most a járvány idején különösen nagy szükség van. Éppen azért úgynevezett Covid-sétákat szervez, ahol az emberek kibeszélhetik az érzéseiket.

„Amikor valaki meghallgatja a másikat, odafigyel rá abban az időben, amit együtt töltenek, és úgy érzi, hogy partnerségre talál, akkor az ember biztonságot kap. Ez az érzés pedig nagyon kell most mindenkinek ebben az időszakban, amikor egy világjárvány közepén próbáljuk tovább élni az életünket.

Vízy András Covid-sétákkal segíti az embereket a járvány idején Forrás: Facebook/Vízy András

A Sétálj velem és beszélgessünk projekt sokaknak igazi megkönnyebbülést hozhat a nehéz időkben.
„Nincs kötelező téma, nem kell megfelelni semminek és senkinek, egyszerűen csak van lehetőség az érzelmekről beszélni valakinek, aki meghallgat és kérdéseket tesz fel. A válaszok aztán belőlünk jönnek, csak meg kell hallani" – folyatta Vízy András, aki bevallotta, onnan indult az ötlet, hogy rájött, erre neki is szüksége van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.