Bekövetkezett a nagy nap Rubint Rella életében - Fotó

fotó diploma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella hatalmas örömhírt közölt a követőivel az Instagram-oldalán: teljesült egy álma, amiért már nagyon sokat dolgozott.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Rubint Réka édesanyja a napokban tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A szomorú eset kapcsán Rubint Rella is posztolt az oldalára, egy régi családi fotóval emlékezett meg szeretett nagymamájára.

A csinos influenszer azonban nemrég egy sokkal vidámabb téma kapcsán posztolt az Instagram-oldalára: megosztotta követőivel az örömhírt, miszerint megszerezte a diplomáját. Mint kiderült, Rella élelmiszermérnökké vált, diplomáját a Szent István Egyetemen szerezte.

"Kicsit máshogy képzeltem el az én diplomaosztómat, de nem szomorkodom, majd a következőnél repül a sapka!" - írja a fotó mellé a fiatal edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.