A 30 éves modell, Paige Bauer néhány hónappal ezelőtt nem tudta kifizetni a lakása bérleti díját, most pedig több pénze van, mint valaha, amit abból keres, hogy férfiakat aláz meg. 

Az Alabamában élő 30 éves Paige Bauer, a légierő egykori veteránja  2020 februárjában indította útnak saját vállalkozását, amelynek keretein belül férfiakat gúnyol ki és alázza meg őket kis méreteik miatt.

"A kuncsaftjaim közül néhányan átlagos mérettel rendelkező férfiak, akik csak azt akarják, hogy gúnyolódjak a péniszükön. Másoknak valójában nagyon kicsi és azt akarják, hogy mondjam el nekik, hogy soha nem nyúlnék hozzájuk, és soha nem tudnának kielégíten."

Eleinte nehezen hitte el, hogy abból gazdagodik meg, hogy a fériak nemiszervét sértegeti, de be kellett látnia, hogy bizony, igenis van rá kereslet - írja a Daily Star. 

A legtöbb férfi, aki felkeresi őt, kis méretű pénisszel rendelkezik és arra kéri a modellt, hogy űzzön a szerszámukból gúnyt és alázza meg őket. Személyenként 20 dollárt, kicsivel több, mint 6000 forintot kér el, cserébe mond 10 jelzőt az adott férfi péniszéről. Van olyan ügyfele, aki havonta 1000 dollárt, körülbelül 300.000 Ft-ot költ arra, hogy gúnyolodjon a méretein.

"Naponta több, mint 200 fotót látok férfiak péniszéről" - vallotta be a modell.

Paige napi 16 órát dolgozik, ami nagyon fárasztó, de egyben izgalmas feladat is. Az elmúlt években nem volt normális munkája, pont annyi pénzt tudott összeszedni, hogy tető legyen a feje felett, most azonban keményebben dolgozik, mint valaha és nagyon élvezi. 

Az elmúlt hónapokban annyi pénzt keresett, hogy nemcsak az adósságait sikerült visszafizetnie, hanem egy autót és egy telket is vásárolt magának.