Zsidró Tamás épp az első oltás után kapta el a koronavírust, ami nagyon megviselte az amúgy sportos és egészséges életet élő sztárfodrászt.

Zsidró Tamás minden szabályt betartott, mégis elkapta a koronavírust, ráadásul pár nappal azután, hogy beadták neki az első védőoltást. A sztárfodrász tíz napon át nagyon rosszul volt, legyengült, lázálmok kínozták, alig kapott levegőt - írja a Bors.

Zsidró Tamás maga sem gondolta volna, hogy ennyire borzalmas ez a betegség, de az első tíz nap maga a pokol volt számára.

Látászavarral kezdődött. Azon kaptam magam, hogy hiába nézem, nem látom rendesen a betűket, és éreztem, hogy valami bezavar az agyi központba is, mert egyszerűen nem áll össze a szó. Aztán jött a gyengeség, és az alvászavarok. Reggel nyolc órának éltem meg az éjszaka kellős közepét, és elkezdődtek a lázálmok is"

– mesélte a sztárfodrász, akin már a halálfélelem is eluralkodott, lázálmában már lélegeztetőgépen látta magát.

Zsidró TamásLife TV

Ráadásul teljesen egyedül kellett megküzdenie a koronavírussal, mivel párkapcsolata nincs egy ideje és szerencsére vele élő fia, Dani épp édesanyjánál volt akkortájt. 

 

Hálisten a fiaim azokban a napokban, amikor elkezdtem gyengülni, nem voltak nálam. Égi gondviselésnek érzem, hogy ez így alakult, s hogy megóvhattam őket attól, hogy elkapják tőlem a vírust. Egy ideje párkapcsolatom sincs, úgyhogy abszolút „magányos harcosként" küzdöttem, de túl vagyok rajta"

– mondta megkönnyebbült hangon Zsidró, aki mindenkit arra bíztat, hogy oltassa be magát.