Horváth Éva: "Életemben csak egyszer fogyókúráztam, 18 évesen, amikor szépségversenyre készültem, és köszönöm, de ennyi elég is volt belőle"

Instagram -
Horváth Éva táplálkozás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem számolja a kalóriákat.

"Noha karanténtesttel vágtam bele az újabb várandósságba, hiszen nem tudtam eljárni edzeni és azért mozgásból is kevesebb volt mostanában, nem foglalkozom azzal, mit eszem, és eszemben sincs diétázni. Sosem voltam nagyon vékony típus, de életemben csak egyszer fogyókúráztam, 18 évesen, amikor szépségversenyre készültem, és köszönöm, de ennyi elég is volt belőle" – mondta el a Vasárnapi Blikknek Horváth Éva.

Instagram

Hozzátette, természetesen igyekszik egészségesen táplálkozni, de ha valamit megkíván, azt megeszi, és nem aggódik azon, ha feljön rá pár kiló.

"Kristófnál sem nagyon figyeltem az étkezésre és nem számolgattam a kalóriákat, mégis, mikor három hónapos volt, életemben először volt kockás hasam! Soha előtte nem voltam olyan jó formában, és meg vagyok győződve róla, hogy mindez a szoptatás miatt van" - emlékezett vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.