Király Linda őszinte vallomása: "Lelkileg nem volt könnyű az utóbbi egy év"

járvány nehéz időszak Király Linda vallomás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő, Király Linda pár hónappal ezelőtt esett át a koronavírus-fertőzésen, így még nem kapta meg a védőoltást. Linda őszintén vallott arról, milyen volt számára az elmúlt egy év, hogyan érzi most magát. 

Király Linda még nem, de szülei már megkapták a koronavírus elleni védőoltást, ami megnyugvással tölti el az énekesnőt.

"Mivel nekem még vannak antitestjeim a szervezetemben, nem kaptam meg az oltást. Nem is bánom, semmiképpen nem szeretném elvenni a lehetőséget azoktól, akik a koruknál, az egészségi állapotuknál vagy a munkájuknál fogva jobban rá vannak szorulva. Szépen kivárom a soromat.

Király Linda számára sem volt egyszerű az elmúlt egy év Forrás: Király Linda/Instagram

A szüleim viszont már megkapták a vakcinát, és ez nagyon megnyugtató érzés számomra. Egyelőre azonban tartjuk a távolságot, nem ölelgetjük és puszilgatjuk egymást, pedig mi mindig szerettük így kifejezni a szeretetünket egymást iránt.

Minden bizonnyal csodálatos érzés lesz, amikor újra megtehetjük, nagyon várom, hogy ez megtörténjen" - nyilatkozta a Metropolnak Linda.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy sokat formált rajta az elmúlt egy év. Sokat foglalkozott a testi és lelki egészségével, meditált és sportolt.

"Lelkileg nem volt könnyű az utóbbi egy év, viszont érdekes módon úgy érzem, megerősített ez az időszak"

- mondta Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.