Kökény Attila megtakarítás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila még nem aggódik az anyagi helyzete miatt, kitartanak a megtakarításai, de bármilyen kétkezi munkát elvállalna, ha elfogyna a pénzük. Már keresi a lehetőségeket.

Az énekes tavaly nyáron, a lazítások alatt jutott bevételhez, kisebb munkákat el tudod vállalni. Ezzel a pénzzel takarékoskodtak, ebből él az egész család. Tisztában van vele azonban, hogy ez a pénz nem tart ki örökké, így már elkezdett más munka után nézni.

Kökény Attila Forrás: TV2

"Nekem nincs bajom a kétkezi munkával, van az az élethelyzet, amikor ezt kell csinálni. Tavaly a karantén alatt például egy kedves barátom jóvoltából a fiammal és a vejemmel korlátokat pakoltunk egy útépítés mellett. Most is nézelődtem más munka iránt, de hirtelen annyi lett a munkanélküli ember, hogy alig van szabad állás. A legtöbb zenész barátom biztonsági őrnek állt, náluk is érdeklődtem, de már nincs több emberre szükség. Szerencsére a nyáron és az ősz elején tudtam dolgozni, most az akkor keresett pénzből élünk. Nálunk a feleségem, Aranka kezeli az anyagi dolgokat, amíg ő nem szól, addig nyugodt vagyok. Ha viszont elfogy a pénz, bármilyen munkát elvállalok, mert kötelességem gondoskodni a családomról" - monta a zenész az AcNews-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.