Szoros kapcsolatban állt a hamvait szentelő pap Törőcsik Marival: ezt árulta el róla

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gyász Törőcsik Mari lelkész hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  A cserhátszentiváni lelkipásztor szoros barátságot ápolt a legendás színésznővel. Bokros Levente nem csak az életben kísérte Törőcsik Mari útját, ő lesz az, aki majd a hamvait is megszenteli Velemben.

Bokros Levente "A Kortársaink" című sorozat keretein belül találkozott először Törőcsik Marival és szoros barátság alakult ki közöttük. A pap Mariskának nevezte a színésznőt, aki zokszó nélkül tűrte azt, pedig Törőcsik Mari elég kiszámíthatatlan volt azon a téren, kivel tegeződik és kivel magázódik - írja a Bors.

- mesélte nevetve a pap.

Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő és Bokros Levente gyakran beszéltek telefonon, amikor is Törőcsik Mari meggyónta azt, ami a szívét nyomja. Viszont fontos megemlíteni, hogy sosem pletykálkodott, mindenkiről puszta tényeket közölt, tiszteletben tartotta a magánélet szentségét.

- emelte ki a pap, aki szerint Törőcsik Mari egy fő rendezőre hagyatkozott az életben és ez a rendező Isten volt. Egész életét eszerint élte, tisztában volt vele, hogy tőle kapta tehetségét, amivel maximálisan élt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.