John Travolta felidézte az ikonikussá vált pillanatot: így kérte fel egy táncra Diana hercegnét

Forrás: Pete Souza -
John Travolta Diana hercegné emlék tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta az Esquire Mexico nevű magazinnak adott interjújában felidézte, hogy perdült táncra Diana hercegnével.

Az egész világot bejárta az az 1985-ben készült fotó, amin Diana hercegné és John Travolta táncolnak. A kép Ronald Reagan és a first lady, Nancy Reagan partiján készült, ahova a színész is hivatalos volt.

"Óriási megtiszteltetés volt, azt gondoltam, bizonyosan oka van mindennek, így jobb, ha mindent beleadok. Jól kellett éreznünk magunkat, ez volt a könnyebb rész, de az, hogy Dianát megfelelően üdvözöld, majd magabiztosan táncra hívd, elég komplikált volt. Csak bele kell gondolni: a Fehér Házban vagy, éjfél van, a parkett olyan, mint egy álom.

Úgy kértem fel, hogy finoman megérintettem a könyökét. Megfordult, azzal a semmihez nem hasonlítható, kissé keserédes mosolyával rám nézett, elfogadta a felkérésemet.

És a következő pillanatban már ott táncoltunk, egy igazi tündérmese volt az egész. Ki a fene tudná elképzelni, hogy egy nap ilyesmi történik vele? Elég okos voltam ahhoz, hogy ezt a fantasztikus, különleges pillanatot örök életemre az emlékezetembe véssem"

-mondta John Travolta.

Tánc John Travoltával, 1985-ben. Később a hercegnő fekete estélyiruháját 1 millió dollárért, vagyis közel 260 millió forintért árverezték el egy torontói aukción. Forrás: Pete Souza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.