Fogyástörténetével inspirálja az embereket Katie, aki több mint 120 kilót nyomott - Fotó

műtét fogyás életmódváltás átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen előtte-utána fotókat tett közzé a 34 éves Katie, aki megelégelte túlsúlyát, és egy műtétnek köszönhetően több tíz kilótól szabadult meg. 

Kellie Wilsonnál 2014-ben diagnosztizáltak egy súlyos betegséget, ami krónikus fájdalmat és fáradtságot okoz az egész testben. A nő a diagnózis után jelentős súlygyarapodásba kezdett, és növekvő depresszióját evéssel próbálta visszaszorítani.

Kellie rengeteget hízott, és szinte magatehetetlen lett, így férje, Mike lett a gondviselője. Egészségügyi problémái miatt nem tudott sportolni, ezért drasztikusabb megoldásra volt szükség: 2019-ben gyomra 80 százalékát távolították el műtéti úton. A beavatkozás után megszűntek fájdalmai, és csak nagyon ritkán jönnek elő pokolian kínzó tünetei.

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül Kellie. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @sleevedfromtheashes/Mediadrumworld.Com / @Sleevedfro

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.