Az anya állítja: beteg csecsemőre cserélték az egészséges gyermekét a kórházban

Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard -
édesanya gyász csecsemő beteg gyerek kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyászoló anya szerint összecserélték a babáját a kórházban.

A Los Angelesben élő édesanya, Guadalupe Vélez biztos benne, hogy nem a saját gyermekét vitte haza a kórházból. Hiszen a csecsemő sajnos elhunyt a születését követő ötödik napon – írta a CrimeOnline.

Illusztráció Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard

A zaklatott asszony és férje, Mario Barrales teljes mértékben meg van győződve arról, hogy a nő egészséges kislánynak adott életet. Vélez szerint, miután a kórházi dolgozók elvitték a babát, hogy elvégezzék rajta a szokásos orvosi vizsgálatokat, nem őt hozták vissza. Az anya szerint a babának nem csak a formája de a bőrszíne sem egyezetett meg a saját csecsemőjével.

Sajnos a baba annyira rossz állapotban volt, hogy öt nappal később tüdőelégtelenség miatt életét vesztette. A gyászoló anyuka elmondta, hogy biztos benne, hogy kicserélték a gyermekét, elvégre az orvosok szerint az ő lánya teljesen egészségesen született, ráadásul ő és a férje is azt érezte, hogy nem a saját babájukat tartják a karjukban.

„Nem volt meg a kötődés. Tudtam, hogy nem a mi lányunkat tartom a karomban. Képtelen voltam azt érezni, mint a többi gyermekemet ölelve."

– magyarázta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.