A kolumbiai fizikatanár elfelejtette kikapcsolni az online óra végén a kameráját, így diákjai is szemtanúi voltak annak, amint elkezdte csókolgatni felesége melleit. Az eset után néhány nappal saját oldalán kért bocsánatot a férfi. 

Ruben Dario Parra, kolumbiai fizikatanár az óra végén elfelejtette kikapcsolni a kamerát vagy megszakítani a Zoom-órát, így a 16-17 éves diákjai végignézhették, ahogy a katolikus iskolában oktató férfi oldalra fordul, majd feltűri a felesége pólóját, és hevesen csókolgatni kezdi az asszony melleit. 

A videóban a legkínosabb nem is a mellcsókolgatás, hanem az, hogy a férfi közeledését az asszony a legnagyobb közömbösséggel tűrte, majd miután férje abbahagyta, unottan sétált tovább. Ezt többen észrevették, volt aki meg is jegyezte a videó alatt kommentben:

"Szegény flótásról már az egész világ tudja, hogy alig érdekli a feleségét."

Pár nappal a kínos jelenet után a férfi saját Youtube-csatornáján egy videóban kért bocsánatot a figyelmetlenségéért. Továbbá elmondta, hogy nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a kamera. Az iskola az eset kivizsgálását rendelte el - írja a Daily Star.