Cindy Crawford gyönyörű lánya, Kaia Gerber 18 éves kora óta egyre többször vesz részt szexi, fehérneműs fotózásokon. A legutóbbi több szempontból is emlékezetesre sikeredett. 

Kaia Gerber édesanyja csodálatos és irigylésreméltó génjeit örökölte, amelynek köszönhetően egészen fiatalon sikeres modellkarriert tudhat a magáének. Az utóbbi időben szexi és merész fotózásokat vállal, ahol többnyire hiányos öltözetben, fehérneműben áll kamera elé.

A legújabb fotózásán Calvin Klein új alsóneműiben mutatta meg kifogástalan külsejét, illetve azt is, hogyha a marketingosztály úgy gondolja, akkor a gravitációnak ellentmondva örökítik meg.

Forrás: NORTHFOTO/Calvin Klein via Bestimage/Calvin Klein Via Bestimage

A fotózáson ugyanis az történt, hogy Kaiát a fotós egy kitekert pózban, a falnak támaszkodva kapta lencsevégre, ami a marketimgesek tetszését nem igazán nyerte el, így úgy döntöttek, hogy elforgatják úgy a fotót, mintha Kaia fejjel lefelé pózolna.

Forrás: NORTHFOTO/Calvin Klein via Bestimage/Calvin Klein Via Bestimage

Azzal pedig már egy cseppet sem foglalkoztak, hogy így a modell haja így ellentmond a gravitáció szabályainak. Valószínű, mindenki Kaia tangás popsiját figyelte és nem a többi unalmas részletet.