„Hogy lehettek ennyire szívtelenek?” – VV Béci nekiment a kommentelőknek

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
baba Young G kommentelők VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs könnyű helyzetben VV Béci, ugyanis egyelőre nem láthatja újszülött kislányát a járványügyi korlátozások miatt, párja pedig az intenzívre került a császármetszés után. A kommentelők még ebben a helyzetben is támadják, de a rapper nem hagyta magát.

Megszületett Béci kislánya, csakhogy egyelőre nem láthatta, mivel a járvány miatt nem mehetett be hozzá. Ráadásul a pici rásegítő lélegeztetőgépre került, a párja pedig az intenzívre, mert szúrt a mellkasa. Közben Bécit a munkahelyéről is kirúgták.

VV Béci visszaszólt a kommentelőknek. Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Bánatát az Instagramon osztja meg a rajongóinak rövid videókban. Sokan együttéreznek vele, ám akadnak, akik ebben a nehéz helyzetben is csak támadják. Ezt már nem hagyta szó nélkül a rapper, és keményen nekiment a rosszindulatú kommentelőknek.

„Látom, hogy van egy-két unszimpatizáns, akiknek nem tetszik a videó, hogy valójában búslakodás van. Elmentek ti is a büdös p*csába, oda mentek! Egy gyermek életéről van szó és a drága szerelmem testi épségéről. Hogy lehettek ennyire pofátlanok, szívtelenek? Itt látnám, szétcsavarnám! Nem érdekel, a családomról van szó! Ezt mind prevenció jelleggel csináltam, hogy másokkal ez ne forduljon elő. Soha nem kívánom neked, te kommentelő, hogy ilyen dolgot megélj" – fakadt ki Béci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.