Ashley Morgan Smithline is egyike azoknak a nőknek, akiket Manson a kapcsolatuk alatt bántalmazott. A bizarr külsejű énekes exe részletesen beszámolt az átélt kínokról.

Ashley Morgan Smithline még modell volt, amikor 2010-ben megismerkedett Marilyn Mansonnal. Sokat beszélgettek filmekről, és az orosz irodalomról, így nem sokkal személyes találkozójuk után a nő már oda is költözött az extrém külsejű Mansonhoz. 

Ashley fülig belezúgott az énekesbe, és két évig tűrte a sorozatos fizikai és lelki bántalmazásokat - nyilatkozta a People magazinnak.

Az egykori modell azt mesélte, hogy a zenész gyakran verte őt korbáccsal, de többször is előfordult, hogy büntetésből egy hangszigetelt üvegszobába zárta hálószobája közepén, amit ő egyszerűen csak a "rosszlányok szobájának" nevezett.  

Olyan is előfordult, hogy Manson egy horogkeresztes nyelű késsel bántalmazta őt, egy alkalommal pedig belevágott a hasába, hogy vérszerződés keretében igyon a véréből. Később arra kérte Ashleyt, hogy ő is igyon az övéből. 

Marilyn MansonForrás: Getty Images/WireImage/@Imagez by LB/Leon Bennett

Manson exe nem tagadja, hogy sok beteges perverziót önként vállalt, azonban azt állítja, voltak oly is, hogy a művész álmában kikötözte és megerőszakolta őt.