Megmutatta ritkán látott feleségét a magyar énekes - ő a menedzsere is az énekesnek

feleség Rácz Gergő család menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gergő és felesége, Beatrix 8 éve vannak együtt, 5 évvel ezelőtt pedig a szakmai életüket is összefonták, ugyanis Bea lett az énekes menedzsere. 

A népszerű énekes, Rácz Gergő és felesége, 8 évvel ezelőtt ismerte meg egymást. Gergő memóriájának köszönhető, hogy végül másodjára is randiztak. Először ugyanis az énekes fellépésén futottak össze, ahol Gergő elkérte Bea telefonszámát, de lemerült a telefonja.

"Egész koncert alatt Bea telefonszámát memorizáltam" - mondta nevetve a Blikknek Gergő.

Bea a magánéletben és a szakmai életben is tökéletesen kiegészíti egymást. 5 éve együtt dolgoznak, ugyanis Bea az énekes menedzsere, ami csak még inkább elmélyítette a szerelmi kapcsolatukat.

"Sokkal jobban működik egy kapcsolat akkor, ha még azt is tudjuk egymásról, hogy mi történik egymás életében munka szempontjából"

- mesélte a Blikknek Gergő.

2 évvel ezelőtt megszületett kislányuk, Lorina, aki azóta mindennap beragyogja az életüket.

"Aki látja, mind azzal indít, hogy ti nem tudjátok, mi az, hogy gyerek. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, mindent meg lehet vele beszélni, nagyon idilli családban élünk. Egyszer kocsival jöttünk haza, Gergő éppen telefonon beszélt, amikor Lorina megszólalt: "Anya, megvárom, amíg apa befejezi" - meséli büszkén az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.