A 25 éves Instagram-sztár, Kendall Jenner arról mesélt egy Vogue interjúban, hogy úgy érzi, mostanában függőséget okoz számára a közösségi média. Úgy érzi, erről beszélnie kell, mert biztos abban, hogy sokan tudnak vele azonosulni.

Kendall Jenner úgy érzi, hogy minél többet bámulja a telefonja kijelzőjét, annál inkább elveszíti a kapcsolatot a saját testével és a valósággal, ami körülötte zajlik. A sztár egyelőre nem látja ebből a kiutat, hisz egyike a legtöbb követővel rendelkező celebeknek, 163 millió követője van az Instagramon és 31,4 millió követője van a Twitteren. Kendall-t elkeseríti, hogy az emberek pillanatok alatt képesek ítélkezni felette - írja a Daily Mail.

Kendall JennerForrás: Getty Images

Nem tudják, mi történt előtte és utána, mégis ezt hiszik valóságnak, ez alapján az apróság miatt ítélkeznek rólad" 

- panaszkodott a sztár, aki sokat szorong a közösségi média miatt. Sokszor azt érzi, hogy semmit sem tud igazán jól csinálni és néha úgy gondolja, nem bírja tovább. A sztár már egészen fiatalon, 8-10 éves korában elkezdett szorongani: nehezen lélegzett, mely a hírnév növekedésével egyre rosszabb lett. 

Előfordult párszor, hogy azt éreztem, azonnal kórházba kell mennem, mert azt hittem, hogy a szívem nem működik, nem tudok lélegezni, és szükségem van arra, hogy valaki segítsen. Néha azt hiszem, meghalok"

- vallott őszintén állapotáról Kendall.