Hatalmasat csalódott Pásztor Erzsi: "Ezt régen nem merték volna megtenni"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
átverés csalódás meghallgatás főszerep Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy tiszteletlenség érte Pásztor Erzsit. A 84 éves színészóriást meghallgatásra hívták egy készülő sorozat főszerepére, majd arra nem voltak képesek, hogy visszahívják: nem őt választották. 

Pásztor Erzsit pár héttel ezelőtt hívta fel egy fiatal nő azzal, hogy vele szeretnék eljátszatni egy sorozat főszerepét. Bár a színésznő nem volt biztos abban, hogy szeretne a forgatáson résztvenni, a lány rábeszélte, hogy legalább hallgassa meg, miről is van szó. Bár ő azt ígérte, hogy a színészóriásnak nem kell próbafelvételen részt vennie, végül ez is másképp alakult. Addig győzködték, amíg végül egy apró szobában elmondott pár mondatot.

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész Fotó: Polyák Attila - Origo

A színésznő szerint nagyot zuhant a szakma ázsiója, ami leginkább a celebek megjelenésének köszönhető. Mindenesetre legközelebb kétszer is meggondolja, hogy szóba áll-e egy ismeretlen telefonálóval, főleg, ha az egy szerepajánlattal keresi meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.