Szikora Robi érezte, hogy Zámbó Jimmy élete tragédiával fog végződni

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Szikora Róbert Zámbó Jimmy Szikora Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Robi - bár nem voltak barátok - érezte, hogy Zámbó Jimmy túlhajtotta magát, aminek tragédia lesz a vége.

A Ripost egy 2003-as felvételre bukkant, melyen Szikora Robi mesél arról, amikor nem sokkal a 2001-es tragédia előtt találkozott Zámbó Jimmy-vel.

TV+Sztárok Szikora Robi nem fél az öregedéstől! Fotó: Hirling Bálint - Origo

„Jimmyvel egyszer dolgoztam életében, amikor elhívott egy műsorba, ahol én az ő egyik dalát énekeltem, ő pedig egy dalt adott elő tőlem. Egy stúdióban voltunk ő pedig késett pár percet. Berohant hófehér ruhában és csapzottan. Rossz érzésem volt vele kapcsolatban. Azt éreztem, hogy ő egy hihetetlenül szétesett ember, aki a gyertyát mindkét oldaláról égette. Mintha magán viselte volna a drámát, a tragédiát. Olyan rossz érzésem volt, mintha húzott volna magával valamit... Nagyon éreztem..." - mondta 2003-ban Szikora Robi, maj így folytatta:

„Jimmy nagyon fáradt volt, szellemileg és testileg is. Ha kialudta volna magát, talán nem történik meg ez a tragédia. Nagyon meghajtotta magát és ezt mondta is nekem: Robika nem tudok aludni, végem..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.