A halál torkából mentette ki barátnője a híres énekesnőt: súlyos drog- és alkoholfüggőséggel küzdött

droghasználat alkoholizmus öngyilkosság elvonókúra Michelle Heaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Heaton, a Liberty X énekesnője közel volt már a halálhoz, miután 3 éven át folyamatosan kokaint és alkoholt fogyasztott. Végül barátnője, Katie Price mentette meg az életét.

A 41 éves Michelle Heaton soha nem gondolt arra, hogy megölje magát, viszont az életmód, amit folytatott, egy öngyilkos küldetés volt. Végül barátnője, Katie Price mentette meg az életét, aki rávette, hogy elvonóra menjen, hogy legyőzze drog- és alkoholfüggőségét - írja a The Sun.

- mesélte Michelle, aki gyakorlatilag minden nap két üveg bort és egy üveg vodkát megivott 2018 óta, és emellett még kokaint is szívott.

A lefelé irányuló spirál akkor indult el a popsztár életében, amikor 2012-ben felfedezte, hogy a mutált BRCA2 gén hordozója. Ez azt jelentette, hogy 85 százalékos volt nála az emlőrák és 40 százalékos a petefészekrák kockázata. Ezért azt a döntést hozta, hogy 2012-ben kettős masztektómiát, 2014-ben pedig méheltávolítást végeztetett. Ennek következtében korai menopauza következett be nála, ő pedig nem érezte magát nőnek többé, mivel nem voltak már női szervei. Mivel nem tudta feldolgozni az ezzel járó lelki fájdalmat, az italhoz és a drogokhoz fordult.

Végül a családja és barátai hatására látta be, hogy ez így nem mehet tovább, szeretné még látni, ahogy gyermekei felnőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.