Müller Péter: Ha káoszba került az életed, ne riadj meg! Tudd, hogy ez lehetőség az újjászületésedre

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ha káoszba került az életed, ne riadj meg! Tudd, hogy ez lehetőség az újjászületésedre.

Manapság, a covid-korszakban, ez gyakran előfordul. Egymásnak meséljük az ilyen „rémtörténeteket". Tudd, hogy bár ez valóban rémes, de sajnos szükségszerű. „Ha a földbe esett gabonamag el nem hal, egymaga marad, ha pedig elhal, sok gyümölcsöt terem." Valami ilyesmit mondott Jézus, de így működik az egész természet is.

Ha káoszba került az életed, ne riadj meg! Tudd, hogy ez lehetőség az újjászületésedre Forrás: Shutterstock

Minden forma lebomlik, minden szétmegy, széthullik, szétmállik, és a földben elhal – minden ciklusnak van vége, és az egy új ciklus kezdete.

Egyetlen valami nem múlik el – a szeretet. De csak az igazi szeretet! „Az enyém vagy, és tiéd vagyok", nem igazi szeretet, s ezért ez ugyanúgy múlandó, mint egy szép gyümölcs – egy darabig szép és ízletes, aztán megrohad... Az igazi Szeretet mindent kibír, mindent elhordoz, mindenen túlemelkedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.