Oszter Sándor szomorú vallomása: "Most érzem magam igazán árvának!"

Forrás: Youtube -
halál gyász édesanyja Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor fájó szívvel és könnyes szemekkel vett búcsút szeretett édesanyjától, Éva nénitől, aki 96 évesen távozott az élők sorából. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Oszter Sándor a mai napig képtelen feldolgozni, hogy elvesztette imádott édesanyját.

"Most érzem magam igazán árvának! Az édesanyám csodálatos, erős asszony volt, a halála óta kavarognak bennem az emlékek.

Édesapámat 1956 után másfél évre bebörtönözték, addig egyedül ő gondoskodott a három gyermekéről. Elment a csokoládégyárba dolgozni, de soha egy szem édességet sem hozott nekünk haza. A tisztessége nem engedte volna... Kilencéves voltam, rám osztotta a feladatot, hogy főzzek a testvéreimre, amíg ő dolgozik" - árulta el a Blikknek Sándor.

Oszter Sándor nemrég vesztette el imádott édesanyját Forrás: Youtube

Éva néni mindig megnézte fiát a bemutató előadásokon.

"Gyakran látogattam meg, bár a pandémia miatt nagyon vigyáztunk rá. „Az én drága, Rózsa Sándor kisfiam", így szólított utoljára" - emlékezett vissza a színművész.

A színész a jelenlegi helyzetben a munkába temetkezik.

"Június 25-én az Éless-Szín mutatja be Márai Sándor Kassai polgárok című drámáját. Ebben játszom a főszerepet, a kőfaragót" - mondta Oszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.