Szívrohamban hunyt el a menyasszony az esküvőjén: bizarr dolog történt ezután

halál esküvő szívroham menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családfők annyi pénzt költöttek a tökéletes esküvőre, hogy mindenképp látni szerettek volna valakit hozzámenni a vőlegényhez.

A húszas évei elején járó menyasszony az esketés kellős közepén esett össze: a lány halálát hirtelen szívhalál okozta. A borzalmas tragédia miatt a szertartás egy rövid időre félbeszakadt, de a két családfő végül arra jutott, hogy az elhunyt menyecske kishúgát adják hozzá a vőlegényhez, ha már ilyen sokat költöttek az esküvőre, és ennyien összegyűltek - írta meg elsőként a Daily Mail cikke alapján a Ripost.

A bizarr esküvő az indiai Uttar Prades államban található Sanadpurban történt. Beszámolók alapján a menyasszony minden előjel nélkül esett össze, miután a hindu hagyományoknak megfelelően koszorút cserélt leendő férjével.

– fogalmazott egy közeli rokon az IANS indiai hírügynökségnek. A hírek szerint Surabhi holttestét a ceremónia idejére egy külön helyiségbe zárták, majd a következő napon elhamvasztották.

– mondta az elhunyt menyasszony nagybátyja egy indiai hírportálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.