Eltemették a koronavírusban elhunyt asszonyt, majd két hét múlva hazament

Forrás: Shutterstock -
temetés meggyógyulni koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen elképesztő, ami egy indiai családban történt, ugyanis eltemették egy szerettüket, aki koronavírusban hunyt el. Ám két hét múlva az asszony hazaállított.

Indiában rengetegen haltak meg koronavírusban az utóbbi időben, a kórházakban hatalmas a káosz. Emiatt is történhetett a banális félreértés. Muktyala Girijamma családját értesítették, hogy az asszony sajnos elhunyt. Ám a szigorú szabályok miatt a holttestet csak távolról tudták megnézni, később pedig le volt takarva. A család meggyászolta a szerettüket, és elhamvasztották a nőt.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Csakhogy két héttel később Muktyala Girijamma hazaállított. A család nem akart hinni a szemének. Kiderült ugyanis, hogy áthelyezték egy másik részlegre a Vijayawada Kormányzati Kórházban, az ügyeletes orvos azonban ezt elfelejtette. Mivel nem találták a helyén, arra következtettek, ő hunyt el.
Így nem a nő holttestét azonosították, és temették el.

Muktyala viszont szépen felépült közben, és kiengedték. A nő igencsak mérges volt, amiért senki sem jött érte a kórházba, és le is teremtette a családját.
Hogy ki volt az elhunyt, az azóta sem derült ki – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.