Kylie Minogue 53 évesen révbe ért, még erre is rászánta magát

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
házasság eljegyzés Kylie Minogue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnőnek eddig nem igen volt szerencséje a szerelemben. Ám sosem késő! Kylie Minogue 53 évesen nem sokára kimondja a boldogító igent.

Kylie Minogue szerelmi élete nem alakult éppen szerencsésen. Az énekesnő túlvan számtalan kapcsolaton, de egyik férfi sem bizonyult az igazinak, és mindegyik románc vége csalódás lett.

Ám ő a legjobb példa arra, hogy sosem késő, és nem szabad feladni a reményt! Az énekesnőre ugyanis 50 éves korában talált rá a nagy szerelem a GQ magazin brit kreatív igazgatója, Paul Solomons személyében.

Kylie Minogue 53 évesen megy férjhez szerelméhez. Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

A férfi idén januárban el is jegyezte szerelmét, Kylie Minogue 53 évesen fogja kimondani a boldogító igent. Egy ismerősük pedig kikotyogta, mi a helyzet most a párral:

„Kylie végre kiteljesedhet Paul mellett. Tökéletes a boldogságuk. Túlvannak az eljegyzésen, és nem sokára az esküvő következik. De erről többet nem árulhatok el" – fecsegte ki a barát a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.