Betámadták Iszak Esztit: rossz volt az időzítés?

Forrás: instagram.com/iszakeszti -
eljegyzés Iszak Eszter Dobrády Ákos Gyurta Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, ugyanazon a napon tette közzé kisfia születését Dobrády Ákos, mint amikor Iszak Eszti és Gyurta Dani bejelentették, eljegyezték egymást, ráadásul már korábban. A friss édesapának és a párnak is sokan gratuláltak, de emellett Iszak, aki korábban Dobrády kedvese volt kapott hideget-meleget is. 

Azzal támadják a követői közül néhányan Iszak Esztert, hogy direkt időzítette eljegyzése bejelentését arra a napra, amikor az exe, Dobrády Ákos apa lett. Nem értik, hogy a szép műsorvezető miért nem tudott még a nagy hírrel várni néhány napot, pláne, hogy az eljegyzés amúgy is már korábban történt.

„Ha már több hónapja titkoltad, hogy eljegyeztek, miért pont aznap kellett nyilvánosságra hoznod, amikor az exed bejelentette, hogy megszületett a kisfia? Ráadásul pár órával később? Érdekes"- olvasható például egy komment.

Forrás: instagram.com/iszakeszti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.