Nyolc napja, hogy megszületett Meghan Markle és Harry második gyermeke, Lilibet Diana, ám Archie-val ellentétben, ő az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot.

Mivel az ex-hercegi pár Amerikában él, így nem is volt számukra kérdés, hogy ott is fog világra jönni második gyermekük. Kislányuk születését azonban komoly "kórház-néző" előzte meg - árulta el egy bennfentes a People magazinnak.

Harry herceg és felesége, Meghan MarkleForrás: AFP/Saeed Khan

Meghan és Harry számára elsődleges szempont volt, hogy a kórház szülészete a lehető legprofibb legyen, amibe beletartozott a családközpontú gondolkodás, és az egyénre szabható szülési lehetőségek is. A biztonsági lehetőségeket, valamint a privát szféra védelmét is figyelembe kellett venni.

Ezek mellett azonban volt még egy döntő érv, ami miatt végül a Santa Barbara Cottage Kórházra esett a válaszástuk. Meghannak ugyanis rendkívül szimpatikussá vált az, hogy az intézményt egy nő alapította.

A kórházban egyébként külön menüt kapott Harry és Meghan, az apukát kényelmes kanapé fogadta, továbbá a kórház szállásolta el az ex-hercegi pár biztonsági személyzetét is.