Kocsis Dénes menyasszonya, Mészáros Petra első közös gyermekükkel várandós, hamarosan pedig hivatalosan is összekötik az életüket. 

Kocsis Dénes és párja, Mészáros Petra hamarosan hivatalosan is összeköti az életüket, ami pedig még megtriplázza az örömüket, hogy nemsokára szülői örömök elé néznek, ugyanis úton van az első gyermekük.

A boldogságukat azonban beárnyékolta, hogy Petrát nemrégiben endometriózissal diagnosztizálták, ami miatt nagy fájdalmai voltak, sőt, az elváltozás a magzat fogantatásának lehetőségét is csökkenti.

Hosszas mérlegelés után végül Petra belement az operációba, a kisbaba pedig akkor kopogtatott, amikor nem is remélték, de természetesen nagyon örültek neki.

Kocsis Dénes és szerelme, Petra első gyermeküket várjákForrás: Facebook/Kocsis Dénes

"Amikor késett pár napot a menstruációm, a fájdalom miatt nem gondoltam, hogy a baba lehet az oka, de Dénes azt mondta, csináljunk egy terhességi tesztet. Én lepődtem meg a legjobban, amikor pozitív lett" - árulta el a Story magazinnak Petra. 

Az örömük persze a felelősség súlyát is érzik már magukon.

"Tudatosul bennünk, hogy innentől felgyorsulnak az események. A lakásunk kicsi ahhoz, hogy itt neveljünk fel egy gyereket. Az elmúlt évben nem sok fellépésem volt, így a bevételeim is megcsappantak, de keresnünk kellett egy nagyobbat. A pszichológusom segít felkészülni az apaságra, rengeteget beszélgetünk erről, ami nagyon hasznos. Nemcsak a környezetet szeretném felkészíteni az érkezésre, hanem a lelkemet is" - mesélte a színész.