Egyes férfiakat még mindig össze tudja zavarni a női test működése. A pisilés, de a menstruáció körül is vannak tévhitek. 

A női test működése nem bonyolult, de kétségtelenül más, mint a férfiaké. Ez egyeseket nagyon össze tud zavarni, és előfordul, hogy teljesen magabiztosan állítanak egy abszolút téves információt a nők testéről. Legyen szó menstruációról, vagy a pisilésről, akadnak olyanok, akik nincsenek tökéletesen tisztában azzal, hogyan is zajlanak le ezek a hétköznpai folyamatok a női testben. A Buzzfeed nyomán a Szeretlek Magyarország állított össze egy listát a legmegdöbbentőbb tévedésekről. 

Tévhitek a női test működésérőlForrás: Shutterstock

Egy hónap szex nélkül és újra szüzek lesznek"Ha a nők egy hónapig nem szexelnek, akkor újra szüzek lesznek" - ezt állította egy internetes fórumon egy férfi, akit persze felvilágosítottak arról, hogy a női intim terület nem így működik. 

Ha menstruálunk, betéttel együtt zuhanyzunk"Amikor mensturálunk, zuhanyzás után versenyt futunk az idővel" - osztotta meg egy nő az interneten, amin egy hozzászóló teljesen elképedt. "Nem betéttel együtt zuhanyoztok?" - tette fel a kérdést a férfi. Aki nem bírt napirendre térni az új indormávió fölött. 

A nők a hüvelyükön keresztül pisilnekFontosnak tartotta megosztani egy nő az interneten azt az információt, hogy a nők nem a hüvelyükön keresztül pisilnek. Úgy tűnik, tényleg szükséges volt, ugyanis egy férfi még így is döbbenettel fogadta az új információt, és elmerült a női intim terület működésének megfejtésében. "Biztosan nem a feneketeken keresztül, szóval a vaginára marad, ha csak nincs egy harmadik lyuk ott valahol, ahonnan a pisi távozhat" - írta erre. És természetesen van harmadik: a húgycső nyílása.

Nem ez az első eset, hogy összeállítás készült arról, néhány férfi mennyire össze is van zavarodva a női test működéséről. Korábban a menstruáció körüli tévhiteiket szedtük össze