Benedvesítve mutatta meg tökéletes testét Heidi Klum - Fotó

fotó szexi dögös zuhanyzás Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum is azon hírességek közé tartozik, akiken nem fog az idő vasfoga: a szupermodell 48 évesen is remek formában van.

Heidi négy gyermeket szült már, de sem az idő, sem a természet nem tud rajta nyomot hagyni. Sokszor próbálták már kideríteni tökéletes alakja titkát, de állítása szerint azon kívül, hogy egészségesen étkezik és heti kétszer vagy háromszor edz, nincs titok.

Nos, néhány nappal ezelőtt Heidi és fiatal férje,Tom Kaulitz egzotikus nyaralásukról posztoltak. A sztárpár minden idejét a tengerparton, és persze lakosztályukban töltik, azonban sokak örömére nem vonultak digitális detoxra, és előszeretettel töltenek fel fotókat közösségi oldalaikra. Az egykori Victoria's Sectret angyal a napokban félmeztelenül élvezte a trópusi klímát, de korábban szerelmével együtt pucérkodott a parton.

A remek formában lévő szépség most a zuhany alatt mutatta meg tökéletes testét, és a homokban térdelve is posztolt egy fotót, amin csak egy fürdőbugyi van rajta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.