30 év után elhagyta felesége a magyar színészt: "Képtelen vagyok megérteni"

házasság válás Lippai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lippai László dobozokba pakolja az életét miután felesége, akivel 30 évig voltak együttse szó, se beszéd elhagyta. A színész képtelen megérteni a történteket, két pszichológus próbált segíteni neki a feldolgozásban. 

Lippai László nem vette észre, hogy baj lenne a házasságával, mégis elhagyta a felesége 30 év után se szó, se beszéd. Történt mindez ráadásul a színész születésnapján. Az újrakezdésre nem adott lehetőséget férjének Krisztina sőt, már az egykori közös otthonukat is eladták. Lippai László dobozokba pakolja az életét, ami nagyon megviseli: minden tárgy, minden fénykép a kapcsolatukra emlékezteti, amiről nem tudja, miért lett vége. Nemrég az utcán esett össze, mentővel szállították kórházba.

Lippai László összetört, miután a felesége otthagyta MTI

Két pszichológus is foglalkozott velem, de ez sem segített. Alkalmatlan vagyok az egyedüllétre,

esélyt sem adott arra, hogy újrakezdjük, bármit jóvátegyünk. Mindketten hibázhattunk, hiszen én észre sem vettem, hogy boldogtalan lenne"

"Csak három liter vizet ittam és pár falatot erőltettem magamba, a magányos éjszakákat képtelen voltam elviselni. A házunk környéke be van kamerázva, és a portás észrevette, hogy a földön fekszem. Mentőt hívtak. Infúzióhegyekkel helyrehoztak" - tette hozzá a színész, aki a fájdalom elől a munkába menekült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.