Ki nem mond igazat? Szegedi Fecsó állítja, milliókat költött exére, Beára

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
luxus utazás Szegedi Fecsó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, csúnyán végződött Szegedi Fecsó és Bea kapcsolata. A lány kígyót-békát kiabált a férfira, annak ellenére, hogy azt állítja, még mindig szerelmes belé. Fecsó úgy gondolja, nem rendeződhet a kapcsolatuk és egyúttal reagált 13 évvel fiatalabb exe vádjaira is. 

Szegedi a Storynak elmondta, bántja, hogy Bea azt állítja, semmit nem kapott tőle. Kijelentette, hogy ez nem igaz.

"Elvittem egy négymillió forintos mexikói útra, Michelin-csillagos étteremből rendeltem vacsorát a járvány alatt, máskor azt főztem neki, amit csak megkívánt. Fizettem a lézeres hámlasztását, nemrég egy elektromos jachtot is kibéreltem" – nyilatkozta a hetilapnak.

Szegedi Fecsó állítja: a tenyerén hordozta Beát Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

"Többször kerültem hasonló helyzetbe, már látom, mi a probléma. A cicababák az eseteim, akik azért néznek úgy ki, mert önértékelési problémáik vannak. Nem féltékenykedem, nem telepszem rá a másikra, ezért nem érzik magukat biztonságban, és ezzel a legrosszabb énjüket hozom ki belőlük. Úgy tűnik, ez az én keresztem" - tette hozzá Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.