Sophie Marceau fantasztikusabb, mint valaha: fekete-fehér estélyiben vonult a cannes-i filmfesztiválon - Fotó

Sophie Marceau színésznő rendező fesztivál Cannes-i filmfesztivál verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophie Marceau, hosszú ideje nem szerepelt filmben: a színésznő most egy versenyfilmmel tért vissza a cannes-i filmfesztiválon.

A Házibuli egykori sztárja idén először ment fel egy versenyfilm főszereplőjeként a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén: a franciák egyik nagy kedvence Francois Ozonnak a kedden bemutatott Tout s'est bien passé, vagyis Minden rendben ment című filmjében látható. A gyönyörű francia színésznő évtizedek óta rendszeres vendége a fesztiválnak, de még soha nem játszott olyan alkotásban, amelyet a hivatalos programban is bemutattak -írja az MTI.

A Minden rendben ment című filmet a franciák másik nagy kedvence, Francois Ozon rendezte, aki negyedik alkalommal versenyez az Arany Pálma-díjért.

Sophie Marceau fekete-fehér estélyiben vonult a cannes-i filmfesztiválon Forrás: Northfoto

"Ez a film az életről, a halálról, a mások iránti felelősségről és szeretetről szól, nagyon sok témája van egyébként, de Francois Ozon mindig a lényegről beszél, nem érdekli a pszichológia vagy a pátosz.

A versenyprogram kedd-i filmbemutatóján Sophie Marceau és Francois Ozon kézen fogva sétált végig a fotósok előtt. A film szereplői és a rendező nagyon jó hangulatban készültek a vetítésre, a színésznőn pedig különösen remekül állt az a fekete-fehér estélyi, amit a vörös szőnyegen viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.