Nyári Dia kisfia hiányától szenved: ezért nem lehet eleget gyermekével

kisfiú forgatás család Nyári Dia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia, akinek kisfia hamarosan betölti a hármat, a munka és a magánélet között egyensúlyozva arra ébredt rá, hogy nincs annyit gyermekével, mint szeretne.

A színésznő nem élvezheti a nyári pihenés nyújtotta örömöket, ugyanis az RTL Klub hamarosan induló sorozatát, a Hotel Margaretet forgatja. Az egész napos munka mellett azonban nem lehet annyiti mádott kisfiával, mint szeretne, aminek hangot is adott.

Hiányzol Te kisfiú! Egy hete csak éjjel látom, alvás közben...behajolok a kiságyba, magamba szívom az illatát, és viszem magammal az útra. Finoman megpuszilom, hogy ne ébredjen fel, és hajnalban kiosonok forgatni... most így - írta Nyári Dia.

A színésznő számára ez a nyár kifejezetten nehéz, hiszen nemrég 3 hétig távol volt párja, így egyedül kellett helytállnia, most pedig ő nem lehet eleget kisfiával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.