Így búcsúzik a Barátok közt sorozattól Novák Laci, azaz a kezdetek óta szereplő Tihanyi Tóth Csaba

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Novák Laci Barátok közt Tihanyi Tóth Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan utoljára láthatják a nézők a Jóban Rosszban sorozatot, de 23 év után befejeződik a Barátok közt is. Az egyik kulcsszereplő, a kezdetek óta szereplő Novák Lacit megformáló színész, Tihanyi Tóth Csaba így búcsúzik.

A Barátok közt sorozat utolsó két epizódját ma este, azaz július 17-én láthatják a nézők. Tihanyi Tóth Csaba, aki bár fájó szívvel engedi el Novák Laci kezét, mégis úgy érzi, talán épp itt volt ennek az ideje.

Tihanyi-Tóth Csaba 23 éven át alakította Novák László karakterét Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Novák Laci csinált épp elég bolondságot ahhoz, hogy most már elengedjem a kezét. Pedig nagyon összeforrtunk, sokan a mai napig Lacinak szólítanak és az esküvőm előtt tudtam meg, hogy valóban László a második nevem. A nagymamám sokszor hívott Lacinak, de mivel így hívták a nagyapámat és az édesapámat, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Aztán a menyegző előtt, amikor kikértem a keresztlevelem, megdöbbenve láttam: tényleg László vagyok. (...) Ki sem tudom választani, melyik a legemlékezetesebb élményem. Azt tudom, hogy az elején rengeteg hölgytől kaptam levelet, ami egészen addig tartott, amíg a valóságban meg nem nősültem. Aztán volt olyan, hogy egy vidéki előadásra menet a helyi polgármestertől kaptam egy hatalmas malacperselyt. Tele volt egyforintosokkal, amit a helyiek raktak bele, mondván, Novák Laci most nehéz helyzetben van, pénzre van szüksége. A mai napig megvan ez a persely, úgy nyolc kilót nyomhat"- mesélte Tihanyi Tóth Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.