Hamarosan indul a Dancing with the Stars, már azt is megtudtuk, hogy kik azok a sztárok, akik szerepelnek majd a műsorban. A tavaly nagy népszerűségnek örvendő Gabriella Spanic-ot most Tóth Andi váltja, ő lesz Andrei Mangra partnere.

Andrei Mangra a Dancing with the Stars legtapasztaltabb táncosa. Ez lesz az ötödik Dancing with the Stars, amiben dolgozik és eddig négyszer döntőbe került, úgyhogy magasak az elvárásai. Gabriela Spanickal nagyon népszerűek voltak tavaly, idén Tóth Andinak kell ezt a lécet megugrania. 

Andi temperamentumban nagyon hasonlít Gabyra, vagyis idén sem lesz könnyű dolgom. Lobbanékony lány, de ez a lobbanékonyság hasznos is lehet, ha tudjuk irányítani és koncentrálni. Rengeteg energiája van és nagyon alázatos, egyszóval eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Az persze biztos, hogy lesznek nehéz pillanataink, hiszen elég kemény tanár vagyok és magasra teszem a lécet"

- nyilatkozta Andrea a Borsnak és azt is elárulta, hogy Gabrielaval a mai napig tartják a kapcsolatot. 

Andrei és Gabriela kapcsolatáról sok pletyka keringett a verseny alatt, és ez csak fokozódott, amikor kiderült, hogy a táncos az énekesnővel Mexikóba utazott. Mint utólag kiderült, Gabriela Spanic a fejébe vette, hogy szappanoperasztárt farag Andrei-ből, ám a koronavírus végül meghiúsította ezt a tervet, így a férfi hazatért.