Andrei Mangra őszintén elmondta a véleményét Tóth Andiról: "Idén sem lesz könnyű dolgom"

Dancing with the Stars Andrei Mangra Gabriella Spanic Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul a Dancing with the Stars, már azt is megtudtuk, hogy kik azok a sztárok, akik szerepelnek majd a műsorban. A tavaly nagy népszerűségnek örvendő Gabriella Spanic-ot most Tóth Andi váltja, ő lesz Andrei Mangra partnere.

Andrei Mangra a Dancing with the Stars legtapasztaltabb táncosa. Ez lesz az ötödik Dancing with the Stars, amiben dolgozik és eddig négyszer döntőbe került, úgyhogy magasak az elvárásai. Gabriela Spanickal nagyon népszerűek voltak tavaly, idén Tóth Andinak kell ezt a lécet megugrania.

- nyilatkozta Andrea a Borsnak és azt is elárulta, hogy Gabrielaval a mai napig tartják a kapcsolatot.

Andrei és Gabriela kapcsolatáról sok pletyka keringett a verseny alatt, és ez csak fokozódott, amikor kiderült, hogy a táncos az énekesnővel Mexikóba utazott. Mint utólag kiderült, Gabriela Spanic a fejébe vette, hogy szappanoperasztárt farag Andrei-ből, ám a koronavírus végül meghiúsította ezt a tervet, így a férfi hazatért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.