Müller Péter: Az Élet benned alapvetően boldog és örök

Forrás: Shutterstock -
élet Müller Péter boldog magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Boldog nem akkor leszel, ha valamilyen vágyad vagy reményed teljesül, hanem akkor, ha fölébredsz rá, hogy az Élet benned alapvetően boldog és örök.

Vágyódsz valamire, s ha megkapod, másra vágysz már, újra, többre. Boldogságod csak egy pillanatig tart, s aztán botorkálsz újra, a jövődben. A boldogság azonban időtlen állapot.

"Az Élet benned alapvetően boldog és örök." Forrás: Shutterstock

Maga a Lét boldog benned, így vagy teremtve, s ez az élmény nem ismeri a halált és az elmúlást.

Ezt az élményt próbálják mesterségesen megteremteni piával, droggal és veszélyesen. Nem kell. Ha valaki boldog, "gyárilag" önfeledt. Költők, zenészek ihletnek nevezik ezt az élményt, a meditálók felébredésnek, mi pedig egy- egy pillanatig átsuhanó élménynek, hogy jó lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.