Bódi Sylvi köztudottan a szörfözés szerelmese, ám évekkel ezelőtt szinte rettegett a fulladástól, és még a fejét se merte beletenni a vízbe.

Azért vonzott ez a sport, mert volt egy félelmem: rettegtem a fulladástól. Ezt szerettem volna leküzdeni, mert nem jó, ha az ember a félelmei miatt korlátozott életet él. Még vízbe sem szerettem bedugni a fejemet, és nem mertem lemerülni. Ennek a legyőzése volt a fő motivációm – kezdte az egykori szépségkirálynő a Hot! Magazinnak.

Bódi Sylvi a szörf szerelmeseForrás: Bódi Sylvi / Instagram

Bódi Sylvi már 12 éve szörföl, de még mindig nem érzi magát igazán jó hullámlovasnak. Ám mégis rengeteget köszönhet ennek a sportnak, hiszen legnagyobb félelmét sikerült általa maga mögött hagynia.

„Átéltem halálközeli élményeket. Volt, hogy a hullám nagyon odavágott a korallzátonyhoz, megsérültem, nem kaptam levegőt, és ki kellett menteni. Amitől féltem, azzal szembesültem is, de valahogy mindent túléltem. Mindemellett időközben ez az egész egy olyan csodálatos szerelemmé változott, amire előtte sose gondoltam volna. Ezért érdemes legyőzni a korlátainkat. Sokszor egy olyan dolog, amitől rettegsz vagy tartasz, az vezet egy ilyen óriási szenvedélyhez" – mondta a lapnak Bódi Sylvi.