Egy népszerű pornós, Nita Marie úgy döntött, megosztja szextapasztalatait, és öt tanácsban foglalja össze, mivel juttathatják el a párjukat a férfiak a csúcsra.

Július 31-én tartották a Nemzetközi Orgazmusnapot. Ennek kapcsán az erotika világában otthonosan mozgó és tapasztalt OnlyFans modell megosztotta azt az öt tanácsot, amivel egy nő garantáltan a csúcsra jut - írja a Bors.

1. Koncentrálj a kezed ügyében lévő feladatra!

"Ha nekikezdesz a szexnek, semmi se vonja el a figyelmed! Kapcsold ki a tévét, és minden más elekrtomos eszközt a szobában! Emellett győződj meg arról, hogy a partnered érzelmileg is teljesen feltöltődött. Kérdezted például a napjáról? Az előjáték jóval azelőtt kezdődik, hogy beléptek a hálóba: a nőknek érzelmi kapocs kell" – mondta Nita.

2. Kérdezd meg, mit és hogyan szeretne!

Az erotikus modell szerint nagyon fontos, hogy folyamatosan visszajelzéseket adjunk egymásnak. A szégyenlősebb hölgyeknek nem fontos beszélni, nyöghetnek hangosabban, vagy kezükkel is irányíthatják partnerüket – javasolja Nita

3. Fontos a gyengédség!

A gyengédség és az odaadás rendkívül fontos: a csókok és a simogatás erejét nem győzi hangsúlyozni a brit nő.

4. Keresd a G-pontot!

"A G-pontot a nő nem tudja elérni, amikor önmagát kényezteti, ezért ahhoz, hogy megélje a G-pontos orgazmust, elengedhetetlen a partner!"

5. Ne rohanj!

"Mégha szeretnél is, ne érj el a csúcsra a partnered előtt" – ez Nita tanácsa a férfiaknak, hozzátéve: a nőknek átlagosan 20 perc szükséges, hogy az ágyban révbe érjenek.

Ez is érdekelhet: Ezért a kétvaginájú nőért rajonganak a férfiak, meztelen képeit árulja - Fotó (18+)