Titokban házasodott össze Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: itt mondták ki a boldogító igent

Instagram -
Gyuricza Dóra esküvő Rácz Jenő A konyhafőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és kedvese, Dóri a legnagyobb titokban házasodott össze múlt hétvégén. Egy gyönyörű kúriában, Biri községben mondták ki a boldogító igent, ahol a családjukkal és a barátaikkal ünnepeltek.

A Konyhafőnök séfje és kedvese hónapokig készültek az esküvőre, mindent a legnagyobb gonddal szerveztek meg, hogy tökéletes napjuk legyen.

"Gyönyörű, igazán megható volt a ceremónia. Úgy tervezték, hogy Jenő csak az oltárhoz menet láthatja meg Dórit a menyasszonyi ruhában, és hát mondani sem kell, mindenkinek elállt a lélegzete, amikor meglátták őt. Mesébe illő volt az egész" - mondta a Blikknek Ráczék egyik ismerőse.

Rácz Jenő és Gyuricz Dóri Instagram

Dóri és Jenő is fogyókúrázott a nagy nap előtt, hogy jó formában legyenek: Dóri 6 kilót adott le, Jenő pedig 10 kilótól szabadult meg. Dórit Rubint Réka, Jenőt pedig Norbi edzette.

Rácz Jenő és Dóri 2019-ben a Konyhafőnök című műsorában ismerték meg egymást. A séf a zsűri tagja volt, Dóri pedig versenyzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.