Jennifer Aniston drasztikus lépést tett: nem hajlandó találkozni beoltatlan ismerőseivel

Forrás: Instagram/jenniferaniston -
színésznő oltás koronavírus Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston nem találkozik oltatlan barátaival, mert szerinte nemcsak magunkkal kellene törődniük, hanem másokkal is. A színésznő Instastoryban osztott meg egy ezzel összefüggő kommentet, amely a következőt kérdezte tőle: ha Aniston be van oltva, miért aggódik?

Az 52 éves színésznő elmagyarázta, hogy attól, mert az oltás miatt védettnek számít, még mindig elkaphatja a veszélyesebb delta mutánst, amelyet valószínűleg ő enyhe tünetekkel átvészel, de továbbadhatja másnak, ezáltal veszélyeztetheti az életét.

Jennifer Anniston továbbra is arra buzdítja az embereket, hogy vegyél fel a koronavírus elleni oltást Forrás: Instagram/jenniferaniston

Jennifer Aniston korábban az InStyle-nak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy egy ideig nem találkozik személyesen azokkal az ismerőseivel, akik nem oltatták be magukat, emiatt azonban többekkel megszakadt a kapcsolata.

A színésznő egyébként a járvány alatt is óvatosságra intette az embereket: népszerűsítette a maszkviselést, és igyekezett meggyőzni követőit arról, hogy oltassák be magukat.

Ez is érdekelhet: Kiderült! Ekkor lesz látható itthon a Jóbarátok vadonatúj különkiadása

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.