II. Erzsébet királynő összeomlás királyi család András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, A Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, Virginia Giuffre hétfőn egy manhattani bíróságon szexuális visszaélés miatt pert indított András, yorki herceg ellen, azt állítva, hogy Erzsébet királynő fia megerőszakolta őt még 17 éves korában. II. Erzsébet királynőnek bőven van oka aggodalomra.

II. Erzsébet királynő rettenetesen aggódik harmadik gyermekének ügye miatt.

"A királynő aggódik a fia miatt. Úgy tűnik, hogy egy nagyon-nagyon személyes ügybe keverték bele András herceget, amiért a bíróságon kell felelnie. Az efféle számonkérés a királyi család rémálma. Ha a királynő ehhez hozzáteszi azokat a kritikákat, amiket Harry herceg és a felesége intéz a család ellen, nagy probléma bontakozik ki, ami minden bizonnyal óriási gondot okoz majd az uralkodónak"

- nyilatkozta Duncan Larcombe.

II. Erzsébet brit királynő nincs könnyű helyzetben, nagyon aggódik András herceg botrányos ügye miatt Forrás: AFP/Toby Melville

Az uralkodó egyáltalán nincs könnyű helyzetben, tavasszal elvesztette férjét, Fülöp herceget, az egész világ árgus szemmel nézi a családot Meghan és Harry miatt, erre jött András herceg botrányos ügye, ami félő, hogy teljesen lerombolhatja a királyi család jó hírnevét - írja a Daily Star.

Ez is érdekelhet: Meglepő titok derült ki II. Erzsébet királynőről: többé nem tudunk ugyanúgy ránézni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.