Ekkora szexbotrány Clinton óta nem volt a Fehér Ház körül. Joe Biden fia egy szexvideóban arról mesél, hogy egy ellopott laptop okoz gondot a családjának.

Botrányos videó látott napvilágot Hunter Bidenről, aki Joe Biden amerikai elnök fia. Az apa tavaly novemberben lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

A Daily Mail birtokába jutott egy felvétel, amelyen az amerikai elnök fia, Hunter Biden arról mesél egy örömlánynak, hogy orosz kábítószer-kereskedők ellopták a laptopját, és attól tart, hogy az azon talált bizalmas információkkal zsarolni fogják. A brit lap szerint ezzel együtt Joe Biden fia már három laptopot hagyott el, bár az első kettőt szövetségi ügynökök segítségével sikerült visszaszerezniük.

Hunter Biden prostituáltak társaságában.Forrás: Daily Mail/dailymail.co.uk

A harmadik számítógép hollétéről Biden az alábbi korhatáros videóban részletesen mesél. A felvétel 2019 januárjában készült. Az amerikai elnök fia először megörökítette, ahogy magáévá tesz egy prostituáltat, majd arról mesél a videóban, hogy korábban több mint két héten keresztül megállás nélkül bulizott Las Vegasban, és volt, hogy egyetlen este alatt 10 ezer dollárt, azaz 3 millió forintnak megfelelő összeget szórt el.

„Kib*szott sok pénzt vertem el. Minden este őrült bulik, őrült fickókkal." – mesélte Hunter Biden, aki azt is hangoztatta, hogy Las Vegasban orosz drogdílerekkel bulizott, amikor a harmadik laptopját is ellopták.

Nézd meg a videót itt.

„Felmentem a jacuzzihoz, ami a lakosztály legfelső szintén volt, és üveg volt az alja. (...) Szóval ott ültem, és ez az utolsó, amire emlékszem. Soha nem ájultam még el korábban, soha. Aztán mire felébredtem, kb. mindenkit kivágtak a lakosztályból és az egész placcot kitakarították. Először azt sem tudták, hogy életben vagyok-e még, nem is tudom, meddig feküdhettem arccal a vízben" – magyarázza Biden a felvételen.

Az elnök fiának ezután az átbulizott éjszaka után tűnt fel, hogy nincs meg a laptopja, ami rengeteg bizalmas információt, valamint szexvideókat tartalmazott. Hunter szerint az egyik orosz kábítószer-kereskedő és annak két társa lophatta el a számítógépet, ugyanis szabadon járkálhattak az egész lakosztály területén. Joe Biden fia az örömlány kérdésére válaszolva elmondta, nagyon tart attól, hogy a dílerek majd megzsarolják a számítógépén található érzékeny információk miatt.

„Az apám indul az elnökválasztáson. Ha a videóimat eladják valakinek, akkor nem fogok tudni annyi pénzt fizetni, hogy visszavásároljam azokat. De az is lehet, hogy senki sem akar majd meztelenül látni" – meséli Biden, akinek a prosti ekkor azt tanácsolja, hogy saját maga jelentesse meg először a szexvideókat.