Müller Attila és Larion Zoé már nyolc éve alkotnak egy párt: több pikáns részletet is megosztottak kapcsolatukról.

Amikor Attila és Zoé randizni kezdtek, nem vágytak komoly kapcsolatra. Már az első randin az ágyban kötöttek ki, ma pedig már biztosak abban, hogy együtt akarják leélni az életüket.

"Zoé előtt nem éltem együtt senkivel, nem voltam biztos benne, hogy akarom-e ezt az egészet. A kedvessége, illetve a rengeteg háziállat miatti családias légkör azonban nagyon megfogott, így nem fogtam menekülőre a dolgot"

– mesélte Attila a Borsnak.

"Hamarabb lettünk barátok, nálunk fordítva történt minden, mint általában szokott. A rózsaszín köd feloszlása után nem kellett azzal szembesülnünk, hogy a másik egy idióta, csak elvakított minket a szerelem. A második randin éreztem, hogy talán Attila számomra az igazi, az elsőn csak szexeltünk"

– mondta Zoé, aki nyolc éve alkot egy párt Attilával, és abban bízik, szerelmük örökké tart.

"Ha itthon főzelékkel lezabált pólóban vagyok, ne várjam el, hogy kívánatos legyek számára. Ő sem szakadt melegítőben rohangál előttem, mert az olyan kiábrándító. Sokszor csak reggel tudunk szeretkezni, hiszen mindketten vállalkozók vagyunk, emiatt késő estig dolgozunk"

– árulta el Attila.

A szerelmesek arról is beszélnek, hogy egyelőre úgy érzik, nem szeretnének gyereket, utód nélkül is teljes az életük.

"Vagány, motoros, széttetovált, kirándulós pár leszünk 80 évesen is. Megmutatjuk az ufóknak, ha egyszer lejönnek ide, hogy az emberi létezést a természettel és a technológiával harmóniában képzeljük el"– mondta végezetül Attila.