Közösségi oldalán mutogatja bájait a botrányos énekesnő, Britney Spears, aki így próbál megszabadulni az őt gyötrő tehertől.

Britney Spears néhány napja fellégezhetett, ugyanis az édesapja úgy döntött, hogy nem ragaszkodik tovább lánya irányításához, és visszalépett a hadakozástól. Ennek ellenére az énekesnő nem tud leállni és ismét meztelenkedik Instagram oldalán:

"Fogadok, csodálkoztok, hogy miért fedem fel a testem pont most... nos, azért, mert meztelenül születtem erre a világra, és őszintén szólva úgy érzem, hogy a világ súlya a vállamon volt, és emiatt így tekintek magamra!!!! Látni akartam magam egy könnyebb módon ... meztelenül ... mint ahogyan megszülettem, és visszanézve a képeimet, amikor így látom magam, megbizonyosodom arról, hogy a fájdalomtól, könnyektől és nehéz terhektől gyötrődő személy nem én vagyok. Én egy nő vagyok .... egy gyönyörű ... érzékeny nő, akinek szüksége van arra, hogy a legtisztább formámban nézzem magam !!!" – írta a képhez Britney.

A rajongók valószínű, hogy lelkesen fogadják a pucér fotókat, hiszen a bájait megmutató popsztár remekül néz ki a képeken.

Britney nemrégiben azzal a hírrel állt elő, hogy nem lép többé színpadra. De a nyáron rendszeresen hallhattunk róla, a követői nem unatkoznak,  mert az énekesnővel mindig történik valami.