Pokorny Lia nem szívbajos, legutóbb egy számára teljesen ismeretlen férfival cuccolt össze, akivel a Liaison című önálló estjére próbáltak. 

Pokorny Lia Babicsek Bernát harmonikaművésszel készítette el a  sanzonokból áll est programját. Mivel az előadást jól össze kellett csiszolni, ezért a két művész fogta magát, levonultak Bernáték nyaralójába a Dorogi-tó mellé és ott próbáltak éjjel-nappal. Bár első körben ez elég merész ötletnek tűnt, így jól meg tudták ismerni egymást és az előadás is összeérett, úgy, ahogy Lia elképzelte.

Volt ott egy kis szőlőlugasunk, ahol feltettünk lampionokat, hogy este is tudjunk próbálni, amikor szünetre vágytunk, mentünk biciklizni, sziklát mászni, kajakozni, úszni. Jól éreztük magunkat és közben ért össze, amiről álmodoztam"

- mesélte a színésznő a Blikknek.

Pokorny Lia meglepő lépésre szánta el magát.Fotó: Sághy Tímea

Babicsek Bernát is megerősítette, hogy bár hasonlóan gondolkoznak, azért bevállalós dolog volt azonnal összeköltözniük. A harmonikás élvezi a közös munkát a népszerű színésznővel, aki egészen egyedi instrukciókat kapott Liától.

Sosem zenei instrukciókat adott, hanem érzelmieket, például, hogy adott esetben azt szeretné, ha úgy játszanám az adott dalt, mintha két szerelmes összesimulna"

- mesélte nevetve.