Elképesztő sztorit osztott meg Instagram-oldalán egy fiatal lány: kiderült, hogy édesanyja holnap házasodik újra, de nem akárkivel. Marisa exvőlegényéhez megy hozzá. 

"Na ki megy holnap hozzá az exvőlegényemhez?" - kérdezte Marisa TikTok videójában, majd sokak döbbenetére gyorsan meg is válaszolta a kérdést: "Az anyám". Marisa exvőlegénye a lánnyal egykorú, még a középiskola alatt kezdtek el járni. 16 évesen eljegyezték egymást és a lány szüleivel laktak egy fedél alatt. Marisa végül úgy döntött, hogy szakít a fiúval, aki érdekes módon ezután is gyakran meglátogatta az édesanyját - írja a Bors.

Többször is rákérdeztem az anyámnál, hogy miért lóg az exemmel, amire ő azt felelte, hogy "fiamként szeretem és akkor is fogok vele találkozni, ha ez neked nem tetszik"

- mesélte Marisa.

Később azonban kiderült, hogy nemcsak az anyai szeretet köti össze őket, kapcsolatuk odáig fajult, hogy összeházasodnak. A kommentelők persze elárasztották a fiatal lányt jó tanácsokkal, hogyan tegye tönkre édesanyja esküvőjét, talán a legújabb posztjából kiderül majd, hogy zajlott a nagy esemény.