Marjai Judit hihetetlenül dögös fotót posztolt az Instagramon.

Többször láthattuk már, hogy 50 felett is elképesztő teste van Marjai Juditnak. Rajongói örömére a modell előszeretettel mutogatja bájait, és hol hatalmas kebleit engedi láttatni, hol pedig anyaszült meztelenül pózol.

Judit ezúttal egy tükörszelfivel jelentkezett Instagram-oldalán, a fotón anyaszült meztelenül, melleit markolva látható. A modell a kép mellett hosszasan ír az önkép elfogadásáról, és arról, miért kellene minden nőnek 

"Az önkép elfogadása nagyon fontos. Egész életünkben másra : emberre , munkára , pénzre vagy csak egyszerűen egy másik testre várni roppant fárasztó , de nem utolsósorban is lehetetlen vállalkozás (...)

-írja a modell, aki nagyon fontosnak tartja a természetességet, és azt, hogy a nők szeressék magukat.

A mostani trend az, hogy mindenki egyforma szeretne lenni és ebben a Photoshop is nagyon ludas , hisz furcsa csodálkozó szemöldökű, ufó orrú , csücsöri szájú , deszkavékony , de gumilabda méretű mellű lányok lettek a divatosak . Nem hinném , hogy boldogabb lesz , aki furcsa babává torzítja magát Én mindenesetre már csak így maradok,, aki leginkább önmagára szeretne hasonlítani, és higgyétek el, ez is nehéz.