Kulcsár Edina elárulta, mikor és miért romlott meg a kapcsolatuk Csutival: "Félelmetes volt látni"

házasság párkapcsolat Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti és Kulcsár Edina a Nyerő párosban meséltek először házasságuk megromlásáról. Azért vállalták a műsorban való szereplést, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Most azt is elmondták, mi váltotta ki a problémákat és mikor kezdődtek a gondjaik.

"Én oda tudom visszapörgetni magamban az eseményeket - picit furán fog hangozni -, amikor a második gyermekünk megszületett. 9 hónapos korági Nina folyamatosan sírt, vagy valami baja volt. Tényleg folyamatosan voltak valami egészségügyi vagy más jellegű problémái. A pavor volt a legdurvább. Ez egy éjszakai felriadás, félelemrohamok fogják el a gyereket, amire ő nem emlékszik. Egy hat hónapos gyereket végignézni 4 és 6 óra közötti időintervallumokban éjjel - amikor pont abban az időintervallumban tudnék aludni -, hogy sikít és ön- és közveszélyes, olyan, mint amikor valakibe belebújik az ördög vagy a sátán. Félelmetes volt látni. Én tudtam ezt jobban kezelni inkább, mint Csuti, ő meg közben nyilván átment a másik picihez. Ez folyamatos volt. (...) Közben jött az, hogy mi nem tudtunk beszélgetni, folyamatosan ingerültek voltunk, és enyhe túlzással az is probléma vot, hogy a széket miért ide tolod és miért nem oda" - mondta a Fókusznak Edina.

Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata a második gyermek születése után romlott meg Forrás: Csuti/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.